RECreativci

Rubrika „RECreativci“ predstavlja kreativne i talentovane ljude iz raznih oblasti, od muzike, kulture, umjetnosti, inovacija, dizajna, obrazovanja, do preduzetništva i sporta. Podrška ovoj rubrici svakako je društveno odgovornog karaktera i promoviše pozitivne vrijednosti našeg društva. Priče iz komšiluka koje tek otkrivamo.

Trajanje rubrike od 5-10 minuta.

 

REC Star

Rubrika „REC Star“ predstavlja regionalne javne ličnosti iz oblasti umjetnosti, sporta i kulture na drugačiji i neposredan način u okruženju u kojem vole da borave i stvaraju. Ova rubrika privlači posebnu pažnju gledalaca, ali i pratilaca na društvenim mrežama, jer domaće i regionalne javne ličnosti publika ima priliku upoznati iz drugog ugla.

Trajanje rubrike 10-15 minuta.

 

REC Fit

Rubrika „REC Fit“ promoviše zdrave stilove života, različite oblike treninga, vještine i rekreacije, savjete o ishrani, u cilju unapređenja zdravlja i povećanja samopouzdanja. Ovaj segment showa privlači posebnu pažnju, zbog sve većeg broja ljudi, koji su u potrazi za idealnim vidom rekreacije i zdravim stilovima života.

Trajanje rubrike 3-5 minuta.

 

REC Vlog

Rubrika „REC Vlog“ promoviše domaće i regionalne stručnjake iz oblasti digitalnih medija, PR-a, marketinga, kreativne industrije. Rubrika promoviše nove trendove i alate u navedenim oblastima, ali i daje savjete kako poboljšati svoju vidljivost i potencijalnog brenda, te stvoriti nove poslovne prilike.  Poznato je da ove teme privlače veliku pažnju na društvenim mrežama, kao i da stručnjaci iz spomenutih oblasti imaju veliki broj pratilaca.

Trajanje 2-5 minuta.

 

REC Hobi

Rubrika „REC Hobi“ predstavlja osobe koje su svoje talente i vještine pretvorile u zanat ili posao. Od ručnih radova i neobičnih zanimanja do samostalnog biznisa. Upoznaćete zanimljive kreativce, proces realizacije njihovih inovativnih ideja, kao i produkte njihovog rada. Oni su dokaz da hobi može prerasti u posao.

Trajanje: 3-5 minuta.

 

REC Event

Rubrika “REC Event” vodi vas na zanimljive događaje, promocije, kao i zanimljiva putovanja. Pogledajte kako se ekipa provela i šta je zabilježila sa mnogobrojnih regionalnih putovanja.

Trajanje: 5-10 minuta

 

REC Top 5

Rubrika „REC Top 5“ predstavlja Top 5 aktuelnih trendova, savjeta, preporuka iz raznih oblasti kao što su putovanja, moda i lifestyle. Ova rubrika ugostiće popularne i stručne osobe iz različitih branši (modni kreatori i stilisti, make up artisti, putopisci, blogeri, vlogeri, influenseri, kuhari, javne ličnosti itd.)

Trajanje 3-5 minuta.