REC Event – Promocija Air Max 170 modela – [S06E25]

Iako je bilo i drugih Nike Air modela koje su bile dizajnirane isključivo kao lifestayle, počevši sa Air Safari modelom iz 1987, sve njihove odlike su prvobitno bile osmišljene za trčanje. Air Max 270 model, je prvi potpuno lifestyle Air Max model kreiran pažljivo i rigorozno kao i modeli sa sportskim preformansama, ali prilagođen potrebama svakodnevnog nošenja.

Mart je mjesec koji je posvećen ovoj Nike ikoni, a ove godine proslava Air Max rođendana i lansiranje novog Air Max 270 modela obilježeno je u kultnom clubu Rudi u Banja Luci. Prisutni su imali prilike da dožive savršeni spoj istorije i modernog doba. Zajedno sa ljubiteljima Air Maxa uživali smo u:
– ritmu muzike 90-tih,
– kultnim igricama koje su obilježile mnoga djetinjstva 90-tih godina (Nintendo, Sega-Mega, Super Mario)
– nastupu mega zvijezde 90-tih – Baki B3
– društvu ljubitelja Max-sica

Svi ljubitelji Air Max modela imali su priliku da vide neke od najstarijih Air Max modela i uporediti ih sa Air Max 270. Svi posjetioci su imali mogućnost da odigraju neku od dobro poznatih igrica koje su obilježile 90-te godine (Nintendo, Sega-Mega, Super Mario…) i da osvoje nagrade.

Pored Baki B3 eventu su prisustvovali i mnogbrojni Air Max abamsadori: Maja Joma, Mia Kozo, Dejan Jandrić, Željko Žilić – Brutal Prostest i mnogi drugi ljubitelji Nike ikone – Air Max.

Kategorija: REC Event
144
Views